Diner

Een café als een huiskamer; dat betekent dat je eet wat de pot schaft. Daarom wisselt de dinerkaart van CASPAR wekelijks met elke week één vlees-, één vis- en één vegetarisch gerecht. 
Ook bieden wij wekelijks een wisselend voorgerecht, daarnaast kunnen de soepen en salades van de lunchkaart tevens als voorgerecht besteld worden.

  • Biologische runderribeye

    met portjus, frites en salade
    € 18,50

  • Heekfilet

    met saffraan-citroenboter, risotto met ansjovis, prei en antiboise

    € 17,50

  • Dun gesneden en gemarineerde procureur

    van de gril met pindasaus, aardappeltjes, bosui en paksoi 
     
    €18,50

  • Tofubeignets

    met teriyakisaus, somen met gefrituurde paddenstoelen en bosui, wortel-adukiboonsalade met pickels van gember en retich

    €15,50

  • Meerval

    Gebakken filet met tartaarsaus en bonne-femme

    € 18,60

  • Picanha

    Dunsgesneden staartstuk met pepersaus en bonne-femme met spekjes en roseval 

    €18,60

  • Kikkererwtenburger

    Op een 'tietje' met schapenfeta, tartaarsaus, pittige salsa en salade 

    €7,90

  • Lamskebab

    Op een 'tietje', geserveerd met tzatziki, pittige salsa en salade 

    €9,40

  • Dessert

    Yoghurtmousse met frambozencoulis en vanillesaus
    €4,60

    Granita van bloedsinaasappel met vanilleijs, mint en chocolade-kokosbolletjes
    €6,40

    Een wisselende lekkernij; steeds wat anders, maar altijd huisgemaakt
    €6,40